1/11
Ik weet niet hoever het nog is. Soms vergeet ik van waar en hoe ver ik ben gekomen. Ik concentreer mij op mijn weg en niet op de afstand.

Individuele begeleiding door provocatief coachen: een combinatie van contact, humor, provocatie en vrije associatie.

 

Coaching & begeleiding voor een ieder die zijn potentiële mogelijkheden wil benutten en uitbreiden. Coaching en begeleiding door het activeren, benutten en verbeteren van aanwezige capaciteiten, vaardigheden en prestaties.

 

De belangrijkste uitgangspunten hierbij zijn: aansluiten bij de dagelijkse praktijk, stimuleren van zelfsturing en het bevorderen van de individuele ontwikkeling. Voor zowel in de privé- als in de werksituatie.

Zolang wij een overzicht hebben over de ‘inhoud’ van onze rugzak en wij onze rugzak kunnen dragen, gaan wij evenwichtig door het leven.

 

Als onze rugzak zwaar is van onzekerheden en zijn inhoud onoverzichtelijk is geworden, dan is het tijd om met iemand de inhoud van uw rugzak te bekijken en te ordenen. Dat geeft ruimte, rust en stabiliteit.

 

Uw rugzak ordenen en de eigen weg (terug)vinden, hoeft niet moeilijk te zijn. Een paar stappen opzij zetten, of de weg een moment van opzij bekijken, kan al voldoende zijn.

 

Als u zichzelf herkent in een van onderstaande uitspraken (of u herkent een uitspraak van een van uw medewerkers), dan werken wij graag met u samen!

“Ik mis leidinggevende vaardigheden”

“Ik ben snel moe en geïrriteerd”

“Ik ben ontevreden over mijn functioneren”

“Ik ben onzeker over wat ik wil en kan”

“Ik kan ………..maar niet verwerken”

“Ik kom iedere dag tijd te kort”

“Ik kan niet voor mijzelf opkomen”

“Ik reageer vaak ongenuanceerd”

 

werk saam gaat met u op weg, zodat u daarna uw weg evenwichtig kunt vervolgen…

1/4

Coaching & begeleiding

Met een rugzak op weg

“Iedereen draagt in het leven een rugzak met ervaringen met 
zich mee”
1/9

Het labyrint

“Iedereen kiest het eigen levenspad”

Het labyrint is een kruisingsvrij, slingerend pad, dat de loper langs een aantal wendingen, rondom het centrum, naar het centrum voert en daarna terug naar buiten.

 

Het labyrint heeft, in tegenstelling tot een doolhof waar keuzes moeten worden gemaakt tussen verscheidene paden, slechts een enkel pad. De weg hoeft niet te worden gezocht, de loper wordt geleid door het pad. De loper weet zeker dat hij in het centrum aankomt.

 

Op de weg naar binnen laat de loper los wat hij wil loslaten: verdriet, verwondingen, angst, wrok, of schuldgevoel. Door deze gevoelens te ervaren, kunnen zij worden losgelaten. Dit geeft ruimte voor nieuwe ervaringen. Hierdoor komt de loper dichtbij zijn diepe zelf.

In het midden ontvangt de loper: nieuwe inzichten, antwoorden, beelden of een gevoel van verwondering. Zijn intuïtie en de diepe lagen van zijn ziel gaan spreken. Hij wordt gevoed door zijn bron en diverse veranderingen vinden plaats.

De loper vraagt zich bijvoorbeeld af:

- wie ben ik eigenlijk echt diep van binnen in mijzelf?

- wat is daarbij echt belangrijk voor mij?

- wat heeft mijn innerlijke wijsheid mij te zeggen?

Op de weg naar buiten overweegt de loper wat hij heeft gevonden; het gaat beklijven. De ervaringen, de inzichten en de ontdekkingen komen in het bewustzijn en worden meegenomen in het dagelijkse leven.

  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon
  • Google+ Social Icon

kerkstraat 69-71

6669 dc dodewaard

085-877.1749

06-2333.1967