1/1
Creativiteit is een evenwicht tussen orde en chaos, tussen structuurdwang en vrijheid, tussen wetmatigheid en toeval, tussen berekening en spontaniteit.

Bedrijvendokter

Elke ondernemer heeft wensen, dromen, een missie en een visie op zijn onderneming, bedrijf of organisatie. Wanneer het niet lukt om dit duidelijk in beeld te krijgen of om dit vorm te geven, begeleiden wij u op een provocatieve en creatieve wijze. Wij reiken u desgewenst instrumenten, technieken en methoden aan opdat u uw plannen kunt gaan realiseren.

 

Het kan voorkomen dat een bedrijf zich in een crisissituatie of in een noodsituatie bevindt, waarbij de bedrijfsprocessen ernstig zijn verstoord. Crisismanagement vereist een creatieve, innovatieve en flexibele instelling van de ondernemer/manager opdat vindingrijke (of ongewone, of tot op dat moment onvoorstelbare) oplossingen worden gevonden voor de ontstane situatie. Het gaat immers nooit om de crisis zelf, maar om het oplossen ervan.

 

In een organisatie (onderneming of bedrijf) kunnen een of meer processen niet verlopen zoals dat werd verwacht. Wij bieden hulp bij en inzicht in de aard en de omvang van de bedrijfsprocessen om de organisatie vitaal te maken. De onderwerpen kunnen uiteenlopend zijn van het ontwikkelen van een visie en strategie, een organisatie-verandering of -ontwikkeling, via het reduceren van kosten, een productieverhoging, het verbeteren van de productie en de productiviteit, het verhogen van de winstgevendheid, (ziekte)verzuimbegeleiding, het op tijd leveren tot het verbeteren van individuele werkplekken. Een integrale bedrijfskundige aanpak, op alle organisatorische niveaus staat daarbij centraal.

  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon
  • Google+ Social Icon

kerkstraat 69-71

6669 dc dodewaard

‚Äč

085-877.1749

06-2333.1967